2007. augusztus 23., csütörtökMegérkeztünk Tunéziából!
Nagyon élveztük az egész nyaralást a gyerekekkel. A tengerpart gyönyörű, a sivatag csodás, a tevék nem is büdösek és szuper dolog tevegelni, mentünk volna még néhány kört!:-)))
A száloda extra jó volt, a kaja.... ohhhh.... híztunk pár kilót, ha másért nem is, de azért megérte az all inclusive, hogy napi három étkezésben végig nézhettük, amint kis Pucu sikongat és tele pakolja a tányérját újra és újra, miközben átszellemült arccal eszik, és lázas izgatottsággal már a következő étkezését tervezgeti.:-)))) Csak azt tudnám, hogy közben hogy nem hízik egy grammot sem???

A két napos sivatagi túrán annyi csodát láttunk, hogy bizton állíthatom: eddigi nyaralásaink közül ez volt életünk legnagyobb élménye!!!
(A szomorú csak az benne, hogy ehhez a hátam mögött kellett hagyni egy házasságot... különben sosem jutottunk volna el ide, az okokat nem részletezem, úgy is tudjátok...)
A Tunéziai pasik nagyon aranyosak, rámenősek, de nem tolakodóak. Alig tudtam elhesegetni a lányok közeléből őket. Volt gondom, nem mondom!:-)
Még haza sem érkeztünk, de már a következő utazást tervezzük... remélem jövőre újabb csodákat fedezhetünk fel a világból!