2007. augusztus 2., csütörtök

Ha már így állunk, Salina sem maradhat ki a mai bejegyzésekből:
Pár hete nem írtam, de ez nem jelenti azt, hogy már soha nem is fogok. Csak türelem, lesz ez még így se. A nyár úgy sem az alkotás időszaka nálam.
Aymer történetével foglalaltoskodom, és persze az SF regény átirásával. Még sok munka van velük, majd meglátom hogyan alakul, melyik történet felé visz el a fantáziám.
Aymer egyszerűbb lenne, pár hét alatt kész novellává érhetne, de a nagy szerelem, a zsarkok története, így gondolatban mindig köztük járok.
Azoknak akik aggódnak értem:
Köszönöm, jól vagyok! Soha jobban.
Köszönöm a sok aggódó levelet és telefont! De csajok (és persze skacok) semmi baj! Csak arról az oldalról nézve rémületes a dolog, innen nézva csudi klassz.-)))) Majd ti is megtudjáto! És ez most nem a fenyegetés része akart lenni.

Az Élet szép! Én szeretem és semmi sem törheti kedvemet... hisz ismertek, mosoly a szám sarkában. Öt percnél tovább nincs semmi, amin boszankodhatnék.... még egy ilyen kis nyamvadt Malackán sem.:-)))))
Szruhannával itt tartok:
Kb. három este hímeztem, tudom, nem sok és alig látszik valami, de ez lesz az arca és én már látom, hogy hol lesz a szeme:-))) ha még sokat böködöm, majd ti is látni fogjátok:-)))
Jó régen jártam erre.... lakásfelújítást végzek egyedül... ezt inkább nem kommentálom:-))
Hímezni alig jut időm.
Azért megmutizom hol tartottam egy hete... most is itt tartok:-( De sebaj, majd jön az ősz és a punnyadás, esti köldök nézés és hímezgetés ezerrel.:-)))
Itt a Bali csajom, végre kinyílt a legyezője: